Skidor

Äntligen skidträning igen!

Hej, här kommer en julklapp från Mig och Andreas.

Då snön är tillbaka och det är fint på elljusspåret (och andra spår) samt att prognosen visar på mer snö och kallgrader så långt som den är tillgänglig, så planerar vi nu för gemensamma skidträningar.

Vårt fokus är att försöka få med barn och ungdomar (från ca 8-9 år, de ska klara sig själva), men alla är välkomna att vara med och åka (även vuxna samt yngre barn i sällskap av vuxen).

Planeringen ser ut som följer:

Tisdag 26/12 kl10 vid motionscentralen i Säter. Skate. Vår landslagsåkare i Skidorientering Frida Sandberg är hemma på besök och kommer att ge lite tekniktips.

Torsdag 28/12 kl 18 vid motionscentralen i Säter. Troligen skate.

Söndag 31/12 kl 10 vid IP i Mora By. Klassiskt. Vi börjar med lite gemensam teknikträning på fotbollsplanen och elljusspåret. Sedan fri åkning på valfritt spår, antingen enskilt eller i mindre grupper.

Tisdag 2/1 kl 18 vid motionscentralen i Säter. Skate eller klassiskt.

Torsdag 4/1 kl 18 vid motionscentralen i Säter. Skate eller klassiskt.

Lördag 6/1 eller Söndag 7/1 kl 10 planerar vi för skidorienteringsträning vid motionscentralen i Säter. Mer info kommer senare.

Vi hoppas att det här programmet går att genomföra och att vi ses i skidspåren!

Information och uppdateringar av programmet kan publiceras på vår hemsida www.saterbygden.se eller på vår facebooksida www.facebook.com/orienteringsater

Lämna ett svar