Skidor

Klart för skidsäsong!

Nu är det äntligen klart att vi har blivit medlemmar i Skidförbundet och efter lite strul kan vi nu anmäla oss via skidförbundets anmälningssystem SSF TA. Länkar till Säterbygdens anmälningssida finns i menyn under tävlingsanmälan, i högermarginalen samt i kalendern under varje enskilt arrangemang.

För att kunna anmäla sig till tävlingar måste man vara registrerad som aktiv – längdskidåkning i IdrottOnline. Hör av er till Dan Hörnell eller Robert Östlund, så lägger vi in er.

Ersättningspolicy för skidtävlingar

Klubben står för tävlingsavgifterna för barn och ungdomar upp till och med 20 år. Vuxna betalar själva den del som överstiger 150:- (normalavgiften för orienteringstävlingar).

Skidkläder

Klubben har beställt skiddräkter och fodrade överdragskläder. Jag fick nyligen veta att skiddräkterna troligen kommer till Per och Carina på fredag (23/12) och de som har förbokat kan hämta ut dessa. Det är fler dräkter beställda än vad som var förbokade, så är det någon mer som vill köpa en dräkt så går det bra så länge som storleken finns kvar.

Skidkläderna är subventionerade för klubbens medlemmar och kostar:

  • Skiddräkt Senior 750 kr
  • Skiddräkt Junior 550 kr
  • Överdragsjacka Senior 700 kr
  • Överdragsjacka Junior 500 kr
  • Överdragsbyxor Senior 600 kr

Skidträningar

Vi är några barn som är med Domnarvet och tränar i Bergebo. Klassiskt på tisdagar och skate på torsdagar (f. -14 och tidigare). Om det blir tillräckligt snö för att åka på elljusspåret i Säter så kommer det förhoppningsvis att anordnas träningar där på tisdagar. Mer info kommer om detta ifall det blir aktuellt.

Lämna ett svar