Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

*Inställt* Skidträning Motionscentralen kl 18, skate

19 december, 2023 kl18:00 - 19:00

Jag var nyligen upp till motionscentralen och kollade spåren. Tyvärr är ytan för hård/isig för skidåkning. Underlaget på större delen av spåret är dock bra med packad Snö/is, så om det kommer snö de närmaste dagarna så borde det gå att få till bra förhållanden till jullovet. Vi ger inte upp vintern utan hoppas att det går att åka på jullovet eller efter nyår. Meddelar närmare när vi planerar gemensam skidträning.

 

Kom och åk skidor med oss i Säterbygdens OK!

Det är nu fina förutsättningar för skate-skidåkning på elljusspåret och förhoppningsvis överlever spåren de närmaste dagarnas blidväder. Sedan ser det ut att bli kallare och mer snö till jul.

Efter flera år av skralt med skidträningar pga av pandemin och dåligt med snö så hoppas vi i år kunna erbjuda regelbundna skidträningar för alla. Främst hoppas vi att Säters barn och ungdomar vill komma och träna med oss.

Vi planerar att ha träningar vid motionscentralen i Säter på tisdagar kl 18, där vi utefter förutsättningarna växlar mellan skate och klassiskt. Beroende på hur intresset ser ut hos er (samt hur våra ledarresurser ser ut) så kan det även bli aktuellt med någon dag ytterligare i veckan samt på dagtid under jullovet. Vi har idag ledarresurser för barn från ca 9-10 år (de ska kunna klara sig själva) och upp till vuxna motionärer.

Vi saknar idag ledare för yngre barn, men även de är välkomna att åka vid samma tillfälle i sällskap med vuxen – kanske kan det leda till mer organiserad träning med hjälp av någon er därute?

Då förutsättningarna för skidåkning förändras hela tiden så försöker vi hålla aktuella planer uppdaterade på vår hemsida https://saterbygden.se/ samt Facebooksida https://www.facebook.com/orienteringsater/

Hoppas att vi ses i vinter /Säterbygdens OK

Detaljer

Datum:
19 december, 2023
Tid:
18:00 - 19:00

Plats

Säterstugan
Hagavägen 50
Säter, 78332 Sverige
+ Google Map